Sinds het voorjaar van 2017 is het ook mogelijk om bij ‘Medisch Pedicure en Manicure Praktijk Joke Pleiter’ een schoonheidsbehandeling te volgen.

De behandelingen zijn gericht op het herstellen, verbeteren en in stand houden van de vitaliteit van de kwaliteit van de huid. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van cosmetics van Etre Belle. Dit Duitse merk staat voor het leveren van innovatieve, kwalitatieve, hoogwaardige, effectieve en huidvriendelijke producten met natuurlijke zuivere werkstoffen.

 

De producten van Etre Belle zijn hypoallergeen, plantaardig, zonder parabene en zonder minerale oliën; voor een optimaal resultaat en verdraagzaamheid op de huid. Van zelfspreken zijn de producten niet getest op dieren. Eter Belle beschikt over verschillende verzorgingslijnen zoals een lijn voor de gevoelige huid, een lijn om uw huid een extra vitamineboost te geven en er is ook een heerlijke verzorgingslijn voor mannen.


Bij elke behandeling wordt er een analyse van de huid gemaakt. Naar aanleiding van de analyse wordt gekeken welke producten van Etre Belle het beste bij uw huid passen om zo het optimale resultaat te bereiken. Om het optimale resultaat in staat te houden, kunt u ook de producten die tijdens de behandeling gebruikt worden, kopen.


Mocht u nog specifieke vragen hebben over de cosmetics van Etre Belle, kan u altijd contact op nemen.

 

Ervaar het en voel het verschil. Boek nu een afspraak via 0522-260026 voor een schoonheidsbehandeling en laat u heerlijk verwennen.